Barcelona acollirà la 14a edició del congrés anual EPIZONE

L’IRTA-CReSA organitza el congrés anual dedicat a la recerca en malaltia animals i zoonosis que es realitzarà del 28 al 30 de setembre de 2020.

Amb el tema “Towards new horizons” (cap a nous horitzons), l’esdeveniment reunirà científics de tot el món experts en diverses temàtiques de la sanitat animal. La seu del congrés serà l’edifici del World Trade Center Barcelona, ubicat al Port Vell de la ciutat.

L’EPIZONE és una xarxa internacional de centres de recerca dedicats a la recerca en veterinària i a les malalties zoonòtiques. Cada any, aquest grup organitza una trobada anual amb l’objectiu de reunir experts de tot el món per compartir els seus estudis I inquietuds, així com establir noves relacions I col·laboracions científiques.

El Comitè Científic i Organitzador de l’edició d’enguany està format pels següents membres: Llilianne Ganges, Natalia Majó, Sergio López, Joaquim Segalés, Fernando Rodríguez, Mònica Alberch, Rafel Peris, Wim H. M. van der Poel, Manon Swanenburg, Jordi Rodón (Young EPIZONE) i Jose Alejandro Bohórquez (Young EPIZONE).

Properament s’informarà del programa, així com altra informació d’interès de l’esdeveniment.


Consulta el Dossier de Patrocinadors per veure les oportunitats de patrocini i tenir l’oportunitat de donar visibilitat a la teva empresa, en un dels esdeveniments més importants d’Europa sobre la sanitat animal.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788