Últimes setmanes per apuntar-se al Programa de generació d’idees

El Programa de Generació d’Idees és una iniciativa del Parc de Recerca UAB que pretén contribuir a fomentar l’esperit emprenedor i la cultura de la innovació, així com donar suport a modelar les idees dels investigadors de la Universitat. Les inscripcions resten obertes fins el 27 de setembre.

La segona edició del Programa va dirigida a estudiants de doctorat i investigadors del sector Bio que tinguin interès en generar i desenvolupar idees de negoci a partir de la seva recerca. El Programa combina la formació amb la pràctica i conclou amb un concurs entre els diferents projectes participants.

Fins el 27 de setembre, tots els interessats poden inscriure’s a través d’aquest enllaç. Ja s’han apuntat investigadors de l’IBB, CRAG, CReSA, IRTA i de les Facultats de Veterinària, Ciències i Biociències de la UAB.

Programa gernacio idees

El Programa s’iniciarà l’11 d’octubre i s’estructurarà en tres fases. La primera part consistirà en diferents sessions creatives per generar idees i donar-los forma. Un cop definida la idea, professionals amb experiència en la creació i gestió d’empreses formaran als participants en sis sessions sobre formes jurídiques, propietat intel·lectual, tècniques de presentació, màrqueting, etc. perquè adquireixin els coneixements necessaris per a l’elaboració dels plans de negoci.

Finalment, es celebrarà un concurs, en el qual els participants presentaran el seu projecte davant experts en valorització d’idees de negoci de base tecnològica, i es seleccionaran els tres projectes guanyadors. El primer finalista optarà a 2500 euros i sis mesos d’incubació a l’edifici Eureka del Parc de Recerca UAB perquè pugui convertir la seva idea en una oportunitat de negoci. El segon finalista guanyarà 1500 euros i el tercer, 1000 euros.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post: