El número 2 de CReSAPIENS ja està disponible

Diversos aspectes de la seguretat alimentària es discuteixen en el segon número de CReSAPIENS, la revista divulgació científica que pretén apropar als ciutadans el coneixement i els resultats de recerca generats en el CReSA.

Entre d’altres seccions, destaquem els següents temes:

  • Seguretat alimentària: de la granja a la taula (Ignacio Badiola)
  • Els “Superbugs” o bacteris multiresistents (Lourdes Migura)
  • Campylobacter i Salmonella: “oído cocina”! (Marta Cerdà)
  • Histèria versus Listèria (Margarita Garriga)
  • L’herència de les vaques boges (Enric Vidal)
  • Els nous envasos per a conservació d’aliments (Elsa Lloret)
  •  Norovirus i els creuers laxants (Francesc Xavier Abad)
  • Un cafè amb… Josep Maria Monfort
  • Hem descobert … (Elisabet Rodríguez)
  • Informació d’avui, escut i arma de demà (Noelia Antillés)
  • Una estada al CReSA (Mónica Pérez)
  • L’Hepatitis E està més a prop que Nova Delhi (Margarita Martín)

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) ha finançat aquest segon número de CReSAPIENS a través de la Convocatoria de Ayudas para el fomento de la cultura científica y la innovación 2011.

Elisabet Rodríguez González

Responsable  de Comunicació (CReSA)

Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat

Telèfon +34 93 581 45 64   Fax: +34 93 581 44 90

Edifici CReSA. Campus UAB   08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

Coneix més sobre l'autor d'aquest post: