El CReSA, centre d’excel•lència en recerca en l’àrea de veterinària

La Fundación Española para la Ciencia y Tecnología, FECYT, és una fundació del sector públic que depèn del Ministerio de Economía y Competitividad. Recentment ha publicat un informe titulat Análisis ICONO: Principales instituciones de investigación excelentes por áreas de conocimiento. 2005-2014.

En aquest informe es fa una anàlisi bibliomètric de la productivitat científica de diferents centres on es fa recerca, en funció del seu àmbit. És a dir, analitza l’impacte de les publicacions (article cientifics, sobretot) que surten de cada centre.

Crèdit imatge: FECYT

Crèdit imatge: FECYT

I què vol dir excel·lència? El que valora aquest estudi com a excel·lència és la proporció de documents  liderats per la institució dins de l’àrea i que a més a més es trobin dins del conjunt del 10% dels articles més citats en aquella àrea.

En l’àrea que ens afecta, la de veterinària, l’estudi mostra que l’IRTA-CReSA, juntament amb la Universitat de Castilla y la Mancha son els centres que lideren en excel·lència a l’estat Espanyol.

En paraules del director del IRTA-CReSA, Joaquim Segalés:

Això només es reflex d’una bona feina acumulada en els anys… no puc més doncs que felicitar-vos i animar-vos a continuar en aquesta línia i continuar excel·lint!!
Us he dit mai que valeu un imperi???

 

Per a contactar amb el director de l’IRTA-CReSA:

Dr. Joaquim Segalés 
Email: joaquim.segales@irta.cat
Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788

One Response to El CReSA, centre d’excel•lència en recerca en l’àrea de veterinària

  1. Vicenç says:

    Enhorabona Quim
    A tu i tot el vostre equip !
    Vicenç