Oberta la 4ª convocatòria de formació TRANSVAC2

La capacitació de científics en recerca i desenvolupament de vacunes és crucial per a sostenir l’excel·lència d’Europa en aquest camp. El Consorci TRANSVAC2 ha establert mòduls de capacitació en els principals centres europeus (en col·laboració amb els socis de WP18) que es poden combinar per crear cursos internacionals personalitzats sobre investigació i desenvolupament de vacunes.

Es planegen dues rondes de cursos de formació personalitzats. Els participants poden seleccionar els temes segons sigui necessari en el seu camp de desenvolupament de vacunes, i les línies de temps dels diferents mòduls s’harmonitzaran d’una manera que permeti una continuació lògica d’un tema a un altre.

TRANSVAC: European Training in Vaccinology

M6 – CyTOF (Cytometry by time‐of‐flight)
Venue: CEA, Fontenay-aux-Roses, France
Date: 19-20 September 2019

M7 – Flow Cytometry
Venue: CEA, Fontenay-aux-Roses, France
Date: 18-19 September 2019

M9 – Key considerations and best practices for viral vaccine process development, scale-up and implementation at manufacturing scale including single use technologies
Venue: Merck/M Lab, Molsheim, France
Date: 10-11 September 2019

Els sol·licitants poden demanar tota la capacitació a través d’un formulari de sol·licitud.

Presentar les sol·licituds: 1 de juny de 2019. Notificació del resultat: 1 de juliol de 2019

TRANSVAC és un projecte d’infraestructura de col·laboració finançat per la Comissió Europea (CE), inicialment en el marc del 7è Programa Marc (7PM) i actualment en el marc d’Horitzó 2020. El projecte és un esforç conjunt dels principals grups europeus que treballen en el camp del desenvolupament de vacunes, i coordinat per la Iniciativa Europea de vacunes (EVI). TRANSVAC està dissenyat per accelerar el desenvolupament de vacunes en millorar la investigació i capacitació en vacunes europees, i augmentar la sostenibilitat dels projectes de vacunes de la CE mitjançant la implementació d’una infraestructura de recerca permanent per al desenvolupament primerenc de vacunes.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788