Setmana mundial del cervell 2019: vols que vinguem al teu centre a fer una xerrada?

De l’11 al 15 de març de 2019 el programa Escolab de l’Ajuntament de Barcelona organitza un cicle de xerrades amb motiu de la Setmana Mundial del Cervell en diferents centres educatius de Barcelona.

Científiques i científics que investiguen sobre diferents aspectes de la neurobiologia es desplaçaran als centres d’ESO, batxillerat i cicles formatius per explicar a l’alumnat les línies d’investigació que se segueixen per aprofundir en el coneixement del cervell i dels sentits per curar diverses malalties com l’esquizofrènia, la depressió i l’Alzheimer entre d’altres. L’investigador Enric Vidal, responsable del laboratori PRIOCAT del Centre de Recerca en Sanitat Animal IRTA-CReSA, oferirà la xerrada “Per què es tornen boges les vaques? L’enigma dels prions”.

Les activitats són gratuïtes, s’adrecen a grups classe i tindran una durada aproximada d’una hora. Les places són limitades. Cada centre educatiu podrà demanar un màxim de 2 xerrades.

Més informació:

 

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788