Veterinaris del “Landbrugets Veterinære Konsulenttjeneste” visiten l’IRTA-CReSA, amb al patrocini de MSD

El passat 4 d’abril de 2019, vuit veterinaris del Landbrugets Veterinære Konsulenttjeneste, van visitar l’IRTA-CReSA. Landbrugets Veterinære Konsulenttjeneste és una consultoria veterinària d’agricultors que assessora els ramats de porcí i boví, així com les operacions de visons i aus a Dinamarca.

La majoria dels veterinaris d’aquesta consultoria estan especialitzats en una espècie d’animal específica. En concret, els que van visitar l’IRTA-CReSA van ser els que treballen en porcins. Els seus viatges van ser patrocinats per Merck, MSD Animal Health Denmark i un representant de MSD Animal Health Spain (Marta Jiménez) va acompanyar el grup.

L’objectiu de la visita era actualitzar els coneixements sobre les malalties associades al circovirus porcí 2 (PCV-2) i la vacunació. El Dr. Joaquim Segalés, investigador de l’IRTA-CReSA i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, va presentar la visió pràctica dels reptes actuals dels veterinaris i dels agricultors en relació amb aquesta infecció viral. La presentació i la discussió van durar tot el matí, amb una breu visita a les instal·lacions de l’IRTA-CReSA.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Investigador del Programa de Sanitat Animal. IRTA-CReSA. Catedràtic de la UAB. joaquim.segales@irta.cat