XVIII JORNADES DE PORCÍ DE LA UAB i AVPC

El propers dies 27, 28 i 29 de Gener de 2016 es celebraran a la sala d’Actes de la Facultat de Veterinària de la UAB les XVIII Jornades de porcí de la UAB i l’AVPC (Associació de Veterinaris de porcí de Catalunya).

Com cada any aquestes jornades reuneixen professionals del sector veterinari dedicat al porcí. Es discuteixen temes d’actualitat d’interès per al sector: des de l’ús d’antimicorbians, passant per la genètica i també inclou discussió de casos clínics.

El personal del CReSA participa en el comitè organitzador i, en particular, moderant una de les sessions titulada: “I+P: divulgación de trabajos realizados en UAB/CReSA con utilidad práctica.” en la que es fa difusió de les activitats de recerca sobre sanitat del porcí que es duen a terme a l’IRTA-CReSA. Les malalties del porcí són, en efecte, una de les branques d’estudi de més pes que es treballen a l’IRTA-CReSA.

Per més informació visiteu la web de les jornades.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788