XXVII Reunió de la Societat Espanyola d’Anatomia Patològica Veterinària

El propers 17, 18 i 19 de Juny 2015 es celebrarà a Barcelona, a l’emblemàtica seu de l’Institut d’Estudis Catalans la XXVII Reunió de la Societat Espanyola d’Anatomia Patològica Veterinària.

Aquesta cita anual reuneix veterinaris especialitzats en anatomia patològica de tot l’estat espanyol. L’organització va a càrrec de patòlegs de la Facultat de Veterinària de la UAB amb la col·laboració d’especialistes d’altres centres catalans com el nostre, IRTA-CReSA i també Hisotvet, Immunovet, Citopat, Laboratoris Almirall o el PRBB.

portada-1500x500

El programa científic comptarà amb sessions dedicades a la patologia d’animals de companyia, animals de producció, animals de laboratori i fauna salvatge i animals exòtics. Destacar d’entre les xerrades previstes la presència de Fàtima Bosch, Dolores Gavier Widén, Joaquim Segalés, Alex Clop, Juan Martin Caballero, Juana M. Flores, Neus Prats i Alfons Padrós, I comptarà amb una sessió de formació especialtzada en Oftalmopatología, el dimecres 17, a càrrec de Carol Naranjo.

La data límit per presentar abstracts és el 15 de Maig de 2015.

Per més informació podeu consultar el web de l’esdeveniment o el Web de la SEAPV.

pinya-1500x500

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Investigador de l'IRTA-CReSA. Laboratori PRIOCAT - SESC (Suport a Escorxadors) - Diagnòstic TBC. enric.vidal@irta.cat