Lectura de tesi doctoral sobre circovirus porcí tipus 2

El proper divendres 17 de juliol de 2009, Maria Fort de Puig, estudiant de doctorat en el CReSA, defensarà el seu treball de tesi doctoral titulat “Characterization of immune responses to porcine circovirus type 2 (PCV2) infection and vaccination in pigs” dirigit pel Dr. Enric Mateu de Antonio i el Dr. Joaquim Segalés i Coma.

La tesi doctoral presentada per Maria Fort de Puig té com a objectius la caracterització de la resposta immunitària generada durant el curs de la infecció per circovirus porcí tipus 2 (PCV2), així com en resposta a la vacunació enfront al mateix virus. 

El major interès d’aquesta tesi radica en el fet que ajuda a clarificar quins són els mecanismes implicats en la protecció enfront PCV2, i aporta resultats d'interès molt pràctic ja que s’aprofundeix en els factors que poden influir en l’eficàcia vaccínica i dóna recomanacions importants per a la correcta aplicació de les vacunes a nivell de camp.

L’acte es celebrarà el proper divendres 17 de juliol de 2009, a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, a les 12:00 h.

Per a contactar amb l’autora d’aquesta tesi:

Maria Fort de Puig
Estudiant de doctorat
Unitat de Malalties Víriques (CReSA)
Correu electrònic: maria.fort@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 93
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Espanya


¡Recomana aquesta pàgina!: