Es busquen candidats per a realitzar una tesi doctoral en aus

Si estàs interessat en realitzar una tesi doctoral, i t’agradaria fer-la en un tema relacionat amb aus, ara tens l’oportunitat d’informar-te en el CReSA sobre com fer-ho.

Potencials projectes als que incorporar-se:

  • Epidemiología de Salmonella y Campylobacter en granjas avícolas de cría al aire libre en relación con la proximidad de colonias de gaviotas (FAU2008-00012-C02-01).
  • Epidemiología de Campylobacter en granjas de pollos de engorde en España: prevalencia, subtipos existentes, factores de riesgo y dinámica de la infección en granjas (RTA2009-00117).

La persona interessada haurà de ser Llicenciada en l’àrea de Biomedicina (Biologia, Veterinària, Medicina, Farmàcia, Biotecnologia) i tenir un expedient acadèmic igual o superior a 2 amb la finalitat de poder optar a beca predoctoral (FPU, FPI o similars).

Aquest projecte de recerca es durà a terme al Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA). Aquest centre és una fundació privada creada per iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) l’any 1999. Té com a objectius, amb caràcter general, la recerca i el desenvolupament tecnològic, els estudis i l’ensenyament en el camp de la sanitat animal, en tots els seus aspectes, en col·laboració amb altres institucions i el sector privat.

Interessats/des, contactar amb la Dra. Marta Cerdà: marta.cerda@cresa.uab.cat


¡Recomana aquesta pàgina!: