Lectura de tesi doctoral sobre hepatitis E

El proper dilluns 28 de setembre de 2009, María Isabel Casas Sanahuja, estudiant de doctorat en el CReSA, defensarà el seu treball de tesi doctoral titulat “Epidemiologia i patogènia de la infecció pel virus de l'hepatitis E en porcs a Espanya” dirigit per la Dra. Margarita Martín Castillo.

L’hepatitis E es presenta de forma esporàdica als països industrialitzats i es creu que el porc n’és el seu principal reservori. Cal estudiar més a fons la possibilitat que l’origen de la infecció o el seu manteniment en una regió sigui la població animal, ja que no es coneix de forma clara el risc de transmissió del porc a les persones. D’altra banda, encara no es coneixen exactament els mecanismes d’infecció del virus de l’hepatitis E (VHE) en persones i animals.

Els objectius principals d’aquesta tesi s’han centrat a conèixer els aspectes epidemiològics d’aquesta infecció a la població porcina espanyola i a desenvolupar un model animal que permeti estudiar millor la infecció natural del virus en el porc.

L’acte es celebrarà el proper dilluns 28 de setembre de 2009, a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària de la UAB, a les 12:00 h.

Per a contactar amb la directora d’aquesta tesi:

Dra. Margarita Martín Castillo
Investigadora
Unitat de Malalties Víriques (CReSA)
Correu electrònic: marga.martin@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 65
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Espanya


¡Recomana aquesta pàgina!: