Veterinaris d’Estònia visiten el CReSA

El darrer 17 de setembre de 2009, un grup de veterinaris d’Estònia especialitzats en porcí i boví van visitar el CReSA. També van assistir a un seminari personalitzat sobre malalties priòniques i neurodegeneratives.

El CReSA manté línies de comunicació amb científics, veterinaris i associacions de productors d’altres països, afavorint la transferència de la informació a nivell internacional.

Un grup de nou veterinaris estonians van visitar el CReSA el darrer 17 de setembre de 2009, acompanyats pel CEO de Remedium, una companyia que comercialitza productes farmacèutics veterinaris i ofereix als clients serveis de consultoria a Estònia, i per la responsable de negoci de la UE de Laboratorios Hipra, S.A.

Abans de realitzar una visita per les instal·lacions del CReSA, els visitants van poder conèixer la missió, línees d’investigació i activitats del CReSA, a més d’entendre com funciona la Unitat de Bioseguretat de nivell 3.

A més, van assistir al seminari titulat “Malalties priòniques i neurodegeneratives” impartit pel Dr. Enric Vidal, responsable de la Unitat de Malalties Espongiformes del  CReSA. Després del seminari, va haver-hi una taula rodona en la que els participants van discutir sobre la situació de la malaltia a Espanya i a Estònia, i dels mètodes de control a la Unió Europea.

Per a contactar amb el CReSA:

Correu electrònic: cresa@cresa.uab.cat
Tel.: +34 93 581 32 84
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA, Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain
www.cresa.cat


¡Recomana aquesta pàgina!: