El CReSA rep un ajut d’ACC1Ó per avaluar la seva tecnologia

El projecte “Revisió i avaluació de la cartera científico-tecnològica del Centre de Recerca en Sanitat Animal” ha rebut un finançament destinat a revisar i avaluar l’estoc de coneixement acumulat en el centre amb possibilitats de ser valoritzat.

El CReSA centralitza la seva activitat a les instal·lacions de l’edifici CReSA, que incorpora una àmplia oferta tecnològica amb capacitat per a estudis de virologia, immunologia, biologia molecular i microbiologia, i conforma un centre de referència per a la recerca, que dóna suport a les administracions, com també a altres institucions i empreses.

Gràcies a l’ajut concedit per ACC1Ó, es realitzarà una anàlisi exhaustiva i dirigida del coneixement que permetrà detectar tecnologies o coneixement dins l’àmbit de la biotecnologia aplicada a la sanitat animal amb possibilitats de ser valoritzats i introduïts al mercat. KIMBcn intervindrà com assessor extern.

ACC1Ó, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, és l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana i està especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial.

Per a contactar amb la responsable del projecte al CReSA:

Dra. Elisabet Rodríguez González
Responsable de Comunicació (CReSA)
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 64
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Espanya

Per saber-ne més sobre  l’oferta tecnològica del CReSA:

http://www.cresa.es/cresa3/default.asp?mod=strmenu41

Per saber-ne més sobre ACC1Ó:

http://www.acc10.cat


¡Recomana aquesta pàgina!: