El CReSA participa en les activitats de la Societat Catalana d’Immunologia

Els propers dies 26 i 27 de novembre es celebraran el III Congrés i la II Jornada Tècnica de la Societat Catalana d’Immunologia (SCI). Com és habitual, la Unitat d’Immunologia del CReSA participarà activament en aquests esdeveniments.

La SCI té com a objectius, entre d’altres, agrupar a tots els especialistes que tinguin interès o vinculació amb l’especialitat d’immunologia, així com en contribuir a la millora científica de seus socis.

El III Congrés de la SCI es celebrarà els dies 26 i 27 de novembre a l’Auditori de l’Acadèmia (c/ Major de Can Caralleu, Barcelona). El tema central del congrés és “Els limfòcits B: molt més que simples productors d’anticossos”. Tufária Mussá, estudiant de doctorat del CReSA, realitzarà una comunicació oral.

A més, el dia 26 de novembre es celebrarà la II Jornada Tècnica de la SCI, una trobada formativa que versarà sobre immunoquímica, dirigida a tècnics, infermers de laboratori, residents y becaris. Lorena Córdoba, tècnic de laboratori de la Unitat de Immunologia del CReSA participa és membre del comitè organitzador de la jornada, on hi hauran les següents aportacions del CReSA:

Videoconferències

CReSA: RECERCA, PATÒGENS I BIOCONTENCIÓ
Es presentarà el vídeo corporatiu del CReSA en el que es podran veure, entre d’altres coses, les instal·lacions de nivell de bioseguretat 2 (laboratoris) i de nivell de bioseguretat 3 (laboratoris i estabulari) de les què disposa el centre.

Comunicacions orals

REVERSE VACCINOLOGY: IDENTIFICACIÓN DE DETERMINANTES ANTIGÉNICOS EN HAEMOPHILUS PARASUIS PARA EL DESARROLLO DE UNA VACUNA
M.Pérez-Simó, S.Pina, A.Olvera, A.Bensaid.

SECUENCIACIÓN Y CUANTIFICACIÓN DEL VIRUS EUROPEO H1N1 DE INFLUENZA PORCINA Y DEL NUEVO A(H1N1)V HUMANO EN CERDOS INFECTADOS EXPERIMENTALMENTE: EVIDENCIA DE PROTECCIÓN CRUZADA.
L. Córdoba; N. Busquets; J. Segalés; T. Mussá; E. Crisci; M. Muñoz; M. Pérez; J.I. Nuñez; F.X. Abad; L. Fraile; S. Pina; N. Majó; A. Bensaid; M. Domingo; M. Montoya

TÉCNICA PARA DISPONER DE TONSILA PALATINA EN CERDOS PARA SU APLICACIÓN EN ESTUDIOS MICROBIOLÓGICOS, FARMACOLÓGICOS.
Rosa Maria López Jiménez; Carles Vilalta Sans; Sergio López Soria; Ana Maria Perez de Rozas; Núria Aloy Escudero; Judith Gonzalez Oliver; Lorenzo José Fraile Sauce.

Pòsters

EXPRESIÓN DE RECEPTORES FRENTE A VIRUS DE INFLUENZA EN TRACTO RESPIRATORIO DE MAMÍFEROS Y AVES MEDIANTE UNA TÉCNICA HISTOQUÍMICA CON LECTINAS
Rosa Valle, Aida J. Chaves, Antonio Ramis, Natàlia Majó, Ayub Darji.

DESARROLLO DE MÉTODOS DIAGNÓSTICOS PARA LA DETECCIÓN DEL VIRUS DE LA PESTE PORCINA AFRICANA
Mónica Pérez, Joaquim Segalés, Miquel Nofraries, Iván Galindo, Jordi Marqués, Fernando Rodríguez, María Ballester.

Per a contactar amb Lorena Córdoba:

Lorena Córdoba Muñoz
Tècnic de Laboratori
Unitat d’Immunologia (CReSA)
Correu electrònic: lorena.cordoba@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 32084
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Espanya

Per saber-ne més sobre el III Congrés i la II Jornada Tècnica de la SCI:

http://www.sci.cat/cat/congres/congres.php

Descarrega’t els resums de la II Jornada Tècnica de la SCI: pdf


¡Recomana aquesta pàgina!: