Nou web sobre les malalties dels animals destinats al consum humà

”Vaques boges”, grip aviària, llengua blava, salmonel·losi… El nou web www.saludenlagranja.com, ideat i coordinat pel CReSA, ens permet conèixer millor les malalties dels animals destinats al consum humà i com els científics investiguen en els seus laboratoris noves fórmules per a solucionar aquests problemes en las granges.

Saludenlagranja.com és un espai dedicat a la difusió de la ciència, dirigit al públic general i ofereix continguts relacionats amb malalties animals amb notable impacte econòmic, sanitari i inclús de salut pública (“mal de les vaques boges”, grip aviària, llengua blava, salmonel·losi, etc…).

Els usuaris poden saber què és cada una d’aquestes malalties, quins símptomes mostren els animals afectats, com es fa el diagnòstic, el tractament i la prevenció, i si es transmeten a l’home. També poden “viatjar del laboratori a la granja” i saber què fan els investigadors del CReSA per a solucionar aquests problemes.

Saludenlagranja.com destaca pel seu atractiu visual i per la qualitat i claredat dels seus continguts divulgatius. Gràcies a això, pretén apropar la ciència als ciutadans, servir com a material de recolzament al professorat d’ensenyament secundari i contribuir al increment del interès per la ciència entre els nostres estudiants.

Saludenlagranja.com ha estat finançat en la seva totalitat per la FECYT a través de la Convocatòria per al foment de la cultura científica i tecnològica 2008.

¡Recomana aquesta pàgina!: