Lectura de tesi doctoral sobre vectors de la Llengua blava

El proper dijous 8 d’abril de 2010, Nonito Pagès Martínez, investigador del CReSA, defensarà el seu treball de tesi doctoral titulat “Mosquits del gènere Culicoides: caracterització genotípica de potencials vectors de la Llengua Blava a Catalunya i desenvolupament de noves eines diagnòstiques” dirigit pel Dr. Fernando Rodríguez González i el Dr. José Ignacio Núñez Garrote.

Aquesta tesi descriu el disseny i validació d’una bateria d’oligonucleòtids amb finalitats diagnòstiques que han permès identificar fins a 13 espècies de Culicoides que formaven part de grups d’espècies críptiques. Per a  facilitar el diagnòstic laboratorial, s’ha dissenyat i validat diferents tipus de PCRs, one tube heminested PCR i multiplex PCR que han permès identificar, en una reacció individual, totes les espècies dins d’un mateix grup prèviament classificades com espècies críptiques.

L’acte es celebrarà el proper dijous 8 d’abril de 2010, a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària de la UAB, a les 12:00 h.

Per a contactar amb l’autor d’aquesta tesi:

Nonito Pagès Martínez
Investigador
Correu electrònic: nitu.pages@cresa.uab.cat
Teléfono +34 93 581 43 42
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

¡Recomana aquesta pàgina!: