La sectorial de porcí del JARC visita el CReSA

El darrer 29 de juliol, representants de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) es van reunir amb investigadors del CReSA amb la finalitat de tractar els principals problemes sanitaris d’interès per al sector porcí.

A banda de conèixer més de prop què és el CReSA i quina és la seva missió, es van exposar les línies de recerca que s’estan duent a terme actualment al centre en l’espècie porcina. La delegació de productors, acompanyada per Jack Massachs (veterinari del JARC), van mostrar interès en les últimes novetats en sanitat porcina, així com en diagnòstic de malalties.

Aquesta visita evidencia la necessitat de continuar mantenint reunions periòdiques entre el món científic i el sector productiu, per tal d’enfortir llaços d’unió i poder enfocar la recerca directament cap als reptes i problemes de camp.

El JARC va néixer el 1997 amb l’objectiu de defensar dels interessos dels professionals del sector agrari i millorar les condicions de treball d'aquest col·lectiu, fent arribar l'opinió i el posicionament de les diferents accions que es prenen des de les administracions que incideixen sobre el futur del sector agrari català. Així, s’intenta contribuir al desenvolupament econòmic i al progrés social del sector agrari català.

Representants de la sectorial de porcí del JARC amb investigadors del CReSA

Per saber-ne més sobre les últimes novetats del CReSA:

inscripció gratuïta a

Per saber-ne més sobre el JARC: http://www.jarc.es

¡Recomana aquesta pàgina!: