El CReSA rep un ajut de la FECYT per a divulgació

La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha concedit una subvenció al CReSA dins del Programa de Cultura Científica i de la Innovació per a realitzar activitats dirigides al públic general.

El projecte titulat “Activitats del 10è aniversari del CReSA” té com a objectiu mostrar a la societat els avenços de les investigacions realitzades en el CReSA i els seus assoliments en el camp de la sanitat animal després de 10 anys de funcionament, així com la repercussió dels seus estudis en la salut pública i en la seguretat alimentària.

Per això, s’està treballant en una agenda d’activitats de divulgació científica que es duran a terme durant el segon semestre de l’any 2010 i el primer semestre de l’any 2011, incloent-hi un cicle de visites guiades per a estudiants, una exposició científica de caràcter itinerant i una revista de divulgació científica.

La FECYT ja havia finançat en anys anteriors dos projectes del CReSA: Apropa’t a la ciència veterinària en el CReSA (AC/2007/111, 2007) i Viatja del laboratori a la granja (FCT/08/391, 2008).

Per a contactar amb la responsable del projecte en el CReSA:

Elisabet Rodríguez González
Responsable de Comunicació (CReSA)
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 64
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

Para saber-ne més sobre malalties animals (portal divulgatiu): www.salutalagranja.com

¡Recomana aquesta pàgina!: