El CReSA participa activament al IPVS2010 de Vancouver

El CReSA va participar en el congrés mundial de porcí amb 39 comunicacions científiques i amb un estand de promoció del 6th International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases que el centre organitzarà a Barcelona el proper mes de juny de 2011.

Un total de 2.608 assistents van participar en el 21st International Pig Veterinary Society (IPVS) celebrat a Vancouver (Canadà, 18-21 juliol de 2010).

Investigadors i estudiants del CReSA van presentar un total de 39 comunicacions orals i pòsters; entre elles, 9 comunicacions sobre malalties associades a circovirus porcí, 7 sobre Torque teno virus porcí, 5 sobre la Síndrome Respiratòria i Reproductiva Porcina (SRRP), 5 sobre influença porcina i 13 més relacionades amb altres temes (pesta porcina africana, hepatitis E, Actinobacillus suis, etc).

A més, el CReSA va comptar amb un estand per a promocionar el 6th International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases que es celebrarà l’any vinent a Barcelona (12-15 juny de 2011) i que presideix el Dr. Joaquim Segalés, investigador del CReSA.

L’estand va ser atès per personal investigador i de comunicació del CReSA, així com per personal de Grupo Pacífico, Organitzador Professional de Congressos encarregat de l’organització del simposi a Barcelona. A banda d’informar sobre diversos aspectes del CReSA i del congrés, es va realitzar un sorteig  entre los congressistes que van omplir els formularis de preinscripció al congrés. En aquest sorteig, el primer premiat va aconseguir desplaçament, allotjament i inscripció gratuïta al congrés de Barcelona i els altres dos premiats van aconseguir una inscripció gratuïta.

El CReSA també va promocionar el congrés a la última edició d’Expoaviga (Barcelona, 8-10 juny de 2010), participant presencialment a l’estand de Talència (agència de foment de la recerca a Catalunya).

Per a descarregar-se el llibre de contribucions científiques del CReSA IPVS2010:

Per saber-ne més sobre el 6th International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases:

http://www.emerging2011.com

¡Recomana aquesta pàgina!: