El DIUE atorga al CReSA un ajut per a divulgació científica

El CReSA ha rebut una subvenció del Comissionat per a Universitats i Recerca  del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (DIUE) per a finançar el projecte “Canal CReSA: videoclips de divulgació científica per a tothom”.

Presentada a la convocatòria d’ajuts per al finançament d’actuacions en l’àmbit de la divulgació científica (ACDC), a través de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), l’acció consisteix en la creació d’un nou canal que allotjarà un recopilatori de videoclips dedicats a la difusió de la ciència, dirigits al públic general i que ofereriran continguts relacionats amb la recerca que es fa el CReSA i els resultats obtinguts.

Es tractaran diferents temes amb interès per a la ciutadania, incloent-hi entrevistes a investigadors, com es treballa en els laboratoris del centre i què fa al CReSA per solucionar les malalties que investiguem. Aquets videoclips s’utilitzaren, alhora, coma a material educatiu a les visites escolars durant la Setmana de la Ciència, Escolab, i d’altres.

Els ajuts ACDC es concedeixen a investigadors/es adscrits/es a les universitats catalanes, als centres de recerca i a altres institucions públiques o privades sense finalitat de lucre situades a Catalunya per al finançament d'actuacions en l'àmbit la divulgació científica de les activitats d'R+D+I, per tal de donar a conèixer socialment la importància d'aquestes activitats com a eines de progrés, benestar i competitivitat.

Per a contactar amb la responsable del projecte al CReSA:

Dra. Elisabet Rodríguez González
Responsable de Comunicació (CReSA)
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 64
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

¡Recomana aquesta pàgina!: