Veterinaris europeus assisteixen als programes de formació del CReSA

Recentment, el CReSA ha posat en marxa CReSA Training Programs, un servei de formació personalitzat dirigit a professionals del sector de la sanitat animal. Els investigadors del CReSA difonen coneixement en les seves àrees d’especialització.

CReSA Training Programs són seminaris i cursos impartits al CReSA sobre temes relacionats amb les competències i coneixements dels investigadors del centre (bacteriologia, virologia, immunologia, entomologia, epidemiologia, investigació, diagnòstic, control i eradicació de malalties, etc.).

Cada programa de formació es dissenya de forma personalitzada, en funció de les necessitats de cada demandant, adaptant la temàtica, els formadors i el temps necessari per a cada activitat. L’oferta formativa es dirigeix tant al sector públic (administracions o entitats públiques) com al sector privat (empreses agroalimentàries, farmacèutiques, biotecnològiques, associacions de productors, veterinaris, tècnics de laboratori, etc.) i es pot realitzar en català, castellà o anglès.

Aquesta experiència ja ha estat provada amb èxit per algunes companyies farmacèutiques, amb programes personalitzats dissenyats per grups de veterinaris del sector porcí i aviar procedents de diversos països europeus.

Per saber-ne més sobre aquests programes formatius i/o concertar una visita:

Dra. Elisabet Rodríguez González
Responsable de Comunicació (CReSA)
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 64
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

Per veure exemples de programes formatius:

¡Recomana aquesta pàgina!: