L'"International Symposium on Emerging and Re-emerging pig Diseases" presenta el programa de conferències i debats

El Simposi Internacional sobre malalties porcines que tindrà lloc a Barcelona el proper 12 de juny de 2011, ja compta amb el programa definitiu. Al llarg de 4 dies, els científics i veterinaris més destacats en aquest camp visitaran la capital catalana per conèixer les novetats més importants del sector.

Encara queda més de mig any, però l’“6th International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases” continua la preparació definitiva del seu web.

Des de fa uns dies, els interessats en aquest congrés hi podran trobar una sèrie de novetats. Per una banda, ja es pot consultar el programa dels 4 dies que durarà el Simposi. També destacar que tots aquells que vulguin assistir al congrés, ja poden realitzar les seves inscripcions on-line i reservar allotjament en alguns dels hotels que oferta el Simposi. A més, tots aquells que vulguin exposar les seves investigacions, ara també podran fer arribar la seva proposta al comitè del congrés a través de l’apartat de comunicacions que incorpora el web.


Per saber-ne més sobre el 6th International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases:

http://www.emerging2011.com/

¡Recomana aquesta pàgina!: