El CReSA participarà en la tercera edició del Fòrum Biocat

El proper dia 2 de desembre, el Fòrum Biocat inaugura la seva tercera edició. Representants de diferents de les empreses i entitats del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques de Catalunya tindran en aquest espai, la oportunitat per intercanviar criteris i coneixements. El CReSA participarà per primera vegada com a expositor durant el congrés.

Biocat és una organització que coordina, dinamitza i promou la biotecnologia, biomedicina i tecnologies mèdiques a Catalunya perquè esdevingui un motor econòmic i millori la qualitat de vida de la població. Impulsada per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, des de fa tres anys organitza en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, el que es coneix com el Fòrum Biocat.
En el context de l’actual crisi econòmica, Biocat es centrarà en debatre estratègies d’èxit que han de seguir les empreses al mateix temps que s’analitzaran els nous camins de la biotecnologia en àmbits com l’alimentació i la salut; les tecnologies mèdiques i com es pot impulsar la innovació des de la compra pública; i la força de mercats emergents com són l’Índia i la Xina.

En aquesta edició i per primera vegada, el CReSA participarà com a expositor, i poder així, contribuir a un coneixement més ampli de la sanitat animal en el nostre país.

Per a saber-ne més sobre el Fòrum Biocat:

http://forum.biocat.cat/home.asp

Per a descarregar el pòster de l’exposició: pdf

¡Recomana aquesta pàgina!: