Un informe sitúa el CReSA a l'avantguarda de la recerca

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ha publicat recentment un reportatge centrat exclusivament en el CReSA. El seu director, Mariano Domingo i una de les investigadores del centre, Natàlia Majó, fan una radiografia de la situació actual del CReSA i parlen al voltant dels treballs sobre el virus H1N1.

Un estudi publicat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el qual conclou una bona situació de la investigació Veterinària a nivell espanyol, i en especial a Catalunya, deixa el CReSA en una situació de reconeixement. A nivell català, el CReSA és un dels centres d'investigació amb més potencial pel que fa a publicacions en revistes situades en el primer quartil, número de cites i impacte.

És per això que el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona va visitar les instal·lacions del CReSA per a realitzar un reportatge. En ell hi participen els seu director, Mariano Domingo, qui destaca la importància de continuar potenciant la investigació com a important mesura davant la crisi. I per una altra banda Natàlia Majó, investigadora del centre. Majó ens parla sobre el virus H1N1 i les investigacions que es duen a terme en el CReSA sobre la grip A.


Per a contactar amb el responsable de l’activitat al CReSA:

Mariano Domingo Álvarez
Director (CReSA)
Correu electrònic: mariano.domingo@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93.581.44.92
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Espanya

Informe publicat per la Universitat Oberta de Catalunya: Clickeu Aquí

Article publicat per a El Periódico:
http://www.elperiodico.com/es/noticias/ciencia-y-tecnologia/20101117/los-cientificos-catalunya-son-los-mas-productivos-espana/590654.shtml   

 

¡Recomana aquesta pàgina!: