El CReSA es dóna a conèixer en l'encontre COPIT

El passat 19 de novembre de 2010 i en el marc de l'encontre COPIT, l'edifici Eureka de la Universitat Autònoma de Barcelona va ser el lloc de trobada de diverses empreses i centres de recerca amb l'objectiu d'establir un primer contacte i crear punts d'unió per a possibles col·laboracions.

L'encontre COPIT és una trobada d'empreses del sector de la Biomedicina i les Tecnol·logies mèdiques, per fomentar l'intercanvi de coneixements i la col·  EFS Media Builder by AKOM1976 laboració per a projectes comuns.

En representació del CReSA, hi va assistir el Dr. Fernando Rodríguez. Amb l'objectiu d'ampliar la cobertura de clients i col·laboradors que puguin beneficiar-se de la oferta tecnològica del CReSA, el Dr. Rodríguez va poder mantenir reunions amb vuit empreses i grups de recerca diferents.

El CReSA ofereix infraestructures, equipaments i serveis altament especialitzats a l'interior d'un edifici que disposa de laboratoris convencionals, laboratoris de bioseguretat de nivell 3 i estabulari de bioseguretat de nivell 3, amb capacitat per a allotjar animals de granja i animals de laboratori.

L’oferta tecnològica inclou:

  • Estudis d’infecció in vitro i in vivo en animals de laboratori i de granja, amb agents infecciosos, inclosos aquells que requereixen instal·lacions de seguretat biològica de nivell 3 (NBS3): virus, bacteris, paràsits i prions.
  • Estudis d’immunologia, avaluació i desenvolupament de vacunes, incloent estudis de validació de productes veterinaris i estudis epidemiològics.
  • Desenvolupament i posada a punt de tècniques de diagnòstic, incloent la producció d’anticossos monoclonals.
  • Estudis de la biologia, ecologia i capacitat vectorial d’insectes vectors de malalties.

Els resultats d’aquesta trobada es podran avaluar a llarg termini.

Per a més informació:

Dr. Fernando Rodríguez González
Investigador
Correu electrònic: fernando.rodriguez@cresa.uab.cat 
Telèfon: +34 93 581 45 62

Dra. Elisabet Rodríguez González
Cap de Comunicació
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 64

¡Recomana aquesta pàgina!: