Dues patòlogues del CReSA elaboren una guia sobre la tècnica de la necròpsia aviars

"Atlas de la necropsia aviar. Diagnóstico macroscópico y toma de muestras" es el títol del llibre que han escrit dues investigadores del CReSA. Roser Dolz i Natàlia Majó han realitzat a través d'aquest treball, una guia detallada i precisa sobre la tècnica de la necròpsia aviar.

La Editorial Servet, del Grupo Asís, ha presentat "Atlas de la necropsia aviar. Diagnóstico macroscópico y toma de muestras". Aquest llibre podria definir-se com un manual o guia per a veterinaris que ens descobreix, d'una forma definitiva, la tècnica de la necròpsia aviar.

Les seves autores, Roser Dolz i Natàlia Majó, són responsables del diagnòstic de patologia aviar del Servei de Diagnòstic de Patologia Veterinària de la Facultat de Veterinària de la UAB i investigadores del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA). El llibre que ens presenten, s'ha elaborat de la forma més il·lustrativa possible. Més de 200 imatges recolzen el text amb l'objectiu de facilitar la comprensió dels processos patològics de les aus de producció. El conjunt de l'obra es divideix per òrgans, des de la pell, passant per totes les regions i òrgans sistèmics, fins a arribar al sistema nerviós i mostrar com són els òrgans quan no existeix cap tipus de lesió, així com les lesions macroscòpiques de les aus amb tota les consideracions i indicacions per a una correcta presa de mostres i el seu estudi posterior.

 

Per a contactar amb les autores del llibre:

Dra. Roser Dolz Pascual
Investigadora
Correu electrònic: roser.dolz@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93.581.45.27

Dra. Natàlia Majó i Masferrer
Investigadora
Correu electrònic: natalia.majo@cresa.uab.cat   
Telèfon: +34 93.581.45.63

¡Recomana aquesta pàgina!: