CReSA tv: un canal digital per acostar la ciència a tothom

El CReSA ha estrenat el seu propi canal digital on es podran visionar els continguts audiovisuals elaborats pel propi centre. Sota el nom de CReSA tv, aquest canal oferirà vídeos divulgatius per a tots els públics on es s'explicaran les principals investigacions del centre.

El CReSA ha obert aquesta setmana al seu web, el seu propi canal digital i que portarà per nom CReSA tv. Aquesta secció, contindrà vídeoclips realitzats gràcies a la subvenció concedida pel projecte "Canal CReSA: videoclips de divulgació científica per a tothom", finançat pel Comissionat per a Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu d'aquest canal és oferir uns continguts relacionats amb l'activitat que es desenvolupa al CReSA, però sempre, d'una forma divulgativa i planera per tal d'arribar a tots els públics. Gràcies a aquest projecte s'han realitzat 5 videoclips diferents que pretenen trencar amb l'eterna problemàtica de la ciència: fer-la arribar a tothom.

  • Estudiants del CReSA: investigadors del futur
  • Coneixem la grip?
  • Bioseguretat per a investigar (disponible pròximament)
  • Malalties transmeses per mosquits (disponible pròximament)
  • Malalties de transmissió alimentària (disponible pròximament)

La producció i la realització dels clips de CReSA tv ha anat a càrrec del SMI-ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb qui el CReSA ha col·laborat en l’elaboració d’altres vídeos i que també es podran veure en aquest mateix canal.


Amb el suport del Departament d'Innovació, Universitat i Empresa¡Recomana aquesta pàgina!: