Seminari per a veterinaris de cooperatives al CReSA

El passat 25 de gener, el CReSA va organitzar, juntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i l’IRTA el seminari tècnic titulat “Procés per a un diagnòstic definitiu: de la historia clínica al laboratori”, impartit pels Drs. Joaquim Segalés i Laila Darwich.

Aquest seminari forma part de la primera de les quatre trobades formatives que el CReSA organitzarà durant l’any 2011 i que s’engloba dins del projecte “Millora de la competitivitat del sector porcí cooperatiu mitjançant la recerca en l'àmbit sanitari i nutricional”, del qual en formen part l’IRTA i les cooperatives ramaderes.

En aquest primer seminari, els Drs. Segalés i Darwich van tractar tot el procediment a seguir per a un diagnòstic definitiu en casos de processos digestius i respiratoris en porcí (historia clínica del cas, necròpsies, recollida i enviament de mostres, anàlisis en el laboratori, etc.). També es varen discutir casos pràctics reals, amb molta participació per part dels més de 20 assistents.

Per saber-ne més sobre les activitats formatives del CReSA:

Elisabet Rodríguez González
Responsable de Comunicació (CReSA)
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 64
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) España

 

¡Recomana aquesta pàgina!: