Emerging2011: beques per a joves investigadors

El “6th International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases” oferirà beques als joves investigadors (màxim 35 anys) que presentin un resum i que estiguin en període de formació (inscrits en un programa de doctorat).

La sisena edició del “International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases” tindrà lloc a Barcelona (12-15 de juny de 2011). Esperem sobrepassar la xifra de 1.200 assistents de la última edició del congrés que va tenir lloc a Cracòvia (Polònia). Els principals temes que es tractaran a Barcelona són la Síndrome Respiratòria i Reproductiva Porcina (PRRS), la influença porcina (SI) i la síndrome d’aprimament multisistèmic post deslletament o circovirosi porcina (PMWS).

Un dels objectius del Comitè Organitzador del simposi és ajudar als joves investigadors per poder assistir a aquest esdeveniment a Barcelona. L’import màxim de les beques serà de 800€; els sol·licitants s'han d'haver inscrit prèviament en el simposi.

Les beques per a joves investigadors hauran de ser sol·licitades mitjançant el Formulari de Sol·licitud de Beca (instruccions disponibles a http://www.emerging2011.com/index.php/es/becas-para-jovenes). Podrà sol·licitar beca qualsevol congressista que compleixi els requeriments.

Les beques per a joves investigadors seran finançades pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya (2010ARCS 199).


Per a més informació (programa, inscripcions, comunicacions, etc): http://www.emerging2011.com/

Per a contactar amb el Comitè Organitzador: emerging2011@cresa.uab.cat

 

 

 

 

 

 

¡Recomana aquesta pàgina!: