CReSA TV amplia el seu contingut audiovisual

"Bioseguretat per a investigar", "Malalties transmeses per mosquits" i "Toxiinfeccions alimentàries: Salmonella i Campylobacter" són els nous vídeos que el CReSA ha estrenat en el seu propi canal audiovisual, CReSA TV.

Al canal CReSA TV ja disposem de tres vídeos més. Formen part del projecte finançat pel Comissionat per a Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i, gràcies al qual, hem realitzat cinc vídeos.

Per una banda, "Bioseguretat per a investigar", tal com indica el seu nom, ens explica el significat d'aquest concepte tant desconegut com el de la bioseguretat, els diferents nivells existents i la importància que juga en la investigació, ja sigui animal o humana.

En una altra banda, el vídeo de "Malalties transmeses per mosquits" ens consciencia sobre la importància que té el mosquit com a vector i la seva capacitat de transmissió d'una sèrie de malalties que, pel nom, ens semblen d'allò més exòtiques però que en realitat no ho són tant.

"Toxiinfeccions alimentàries: Salmonella i Campylobacter" tracta sobre dues de les toxiinfeccions alimentàries provocades per bacteris més comunes en el nostre país. Coneixerem la seva transmissió, els mecanismes de prevenció i la recerca que es duu a terme al CReSA per a poder conèixer-les millor.

Per a veure els vídeos: www.cresa.cat

Per a contactar amb el responsable dels videoclips:
Josep Rexach Fumaña
Tècnic de Comunicació (CReSA)
Correu electrònic: josep.rexach@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 27
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

 

 

 

 

 

 

¡Recomana aquesta pàgina!: