La FECYT concedeix un ajut de cultura científica i de la innovació al CReSA

La Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT) ha concedit un ajut al CReSA per a finançar el seu programa anual d’activitats, dins la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i).

El projecte titulat “Programa anual d’activitats de la Unitat de Comunicació del CReSA: un apropament a la societat” ha aconseguit finançament a través de la Convocatòria d’ajuts per al programa de cultura científica i de la innovació 2011, com a UCC+i.

Gràcies a aquest ajut, s’ha programat una agenda d’activitats de divulgació científica per a l’any 2011 i primer semestre del 2012. Entre les distintes activitats, es realitzaran accions de divulgació científica i de la innovació, de comunicació i de formació que mostrin a la societat els avenços de les investigacions del CReSA i els seus assoliments en el camp de sanitat animal. Aquests resultats tenen gran repercussió en la salut pública i en la seguretat alimentaria. Entre d’altres accions, es continuarà amb l’edició de la revista de divulgació científica CReSAPIENS.

La convocatòria del present any ha adjudicat un total de quatre milions d’euros, s’han presentat 1.202 sol·licituds i s’han concedit 270 (22,46%) a institucions tant públiques com privades en totes les Comunitats Autònomes.

Per a contactar amb la responsable del projecte:

Elisabet Rodríguez González
Responsable de Comunicació (CReSA)
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i)
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 45 64
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) España

Per a consultar la nota de premsa de la FECYT: Nota

Descarregui’s el primer número de la revista CReSAPIENS: Número 1

FECYT

¡Recomana aquesta pàgina!: