El número 2 de CReSAPIENS ja està disponible

Diversos aspectes de la seguretat alimentària es discuteixen en el segon número de CReSAPIENS, la revista divulgació científica que pretén apropar als ciutadans el coneixement i els resultats de recerca generats en el CReSA.

Entre d’altres seccions, destaquem els següents temes:

- Seguretat alimentària: de la granja a la taula (Ignacio Badiola)
- Els “Superbugs” o bacteris multiresistents (Lourdes Migura)
- Campylobacter i Salmonella: “oído cocina”! (Marta Cerdà)
- Histèria versus Listèria (Margarita Garriga)
- L’herència de les vaques boges (Enric Vidal)
- Els nous envasos per a conservació d’aliments (Elsa Lloret)
- Norovirus i els creuers laxants (Francesc Xavier Abad)
- Un cafè amb… Josep Maria Monfort
- Hem descobert ... (Elisabet Rodríguez)
- Informació d’avui, escut i arma de demà (Noelia Antillés)
- Una estada al CReSA (Mónica Pérez)
- L’Hepatitis E està més a prop que Nova Delhi (Margarita Martín)

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) ha finançat aquest segon número de CReSAPIENS a través de la Convocatoria de Ayudas para el fomento de la cultura científica y la innovación 2011.

Descarregui’s CReSAPIENS 2: http://www.cresa.es/cresa3/banners/cresapiens/cresapiens02.pdf

Descarregui’s CReSAPIENS 1: http://www.cresa.es/cresa3/banners/cresapiens/cresapiens01.pdf

Per subscriure’s a la revista digital de forma gratuïta enviar un correu electrònic a cresapiens@cresa.uab.cat , indicant: nom i cognoms, correu electrònic, empresa i càrrec, adreça postal i telèfon de contacte.

Per a contactar amb el comitè editorial de CReSAPIENS:

Elisabet Rodríguez González
Responsable de Comunicació (CReSA)
Correu electrònic: elisabet.rodriguez@cresa.uab.cat
Telèfon +34 93 581 45 64
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

 
¡Recomana aquesta pàgina!: