Taller sobre influença a Moçambic

Un grup de científics de CReSA-IRTA i de l’Hospital Clínic de Barcelona-CRESIB va visitar l’Instituto Nacional de Saúde (INS) i l’Instituto de Investigãçao Agrária de Moçambique (IIAM) a Maputo, Moçambic, per tal d’intercanviar experiències sobre influença.

Els investigadors Ana Alba, María Montoya (CReSA-IRTA) i Tomás Pumarola (Hospital Clínic de Barcelona-Centro de Investigación en Salud Internacional de Barcelona, CRESIB), i més de 25 científics de Moçambic van intercanviar experiències i van establir objectius comuns durant el Taller sobre influença que es va celebrar el passat 12 d’abril a l’INS. A més, els científics espanyols van visitar el Centro de Investigãçao em Saúde de Manhiça (CISM).

Aquesta visita es va dur a terme dins del projecte de cooperació de l’acció preparatòria AP/038337/11, finançada per l’Agencia Española de Cooperación y Desarrollo (AECID) titulada “Elaboració d’un projecte R+D per a establir la capacitació institucional en tècniques de diagnòstic i investigació del virus d’influença” (Elaboración de un proyecto I+D para establecer la capacitación institucional en técnicas de diagnóstico e investigación del virus de influenza).

La Dra. Ana Alba (primera començant per la dreta) i la Dra. Maria Montoya (cinquena començant per la dreta) durant el taller

D’esquerra a dreta: Dra. Ana Alba, Dra. María Montoya i Dr. Tomás Pumarola.

La Dra. Ana Alba (primera començant per la dreta) i la Dra. Maria Montoya (cinquena començant per la dreta) durant el taller.

Per a contactar amb la coordinadora espanyola:

Dra. Maria Montoya
Investigadora del CReSA. Responsable de la línia de recerca “Immunologia i desenvolupament de vacunes pel control del virus de la grip porquina”.
Correu electrònic: maria.montoya@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 43 42
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Spain

Per a contactar amb la coordinadora moçambiquesa:

Dra. Nilsa De Deus
Investigadora de l’Instituo Nacional de Saúde
Correu electrònic: ndeus1@yahoo.com
Telèfon: +258 82 4697690
Fax: +258 21 430814/4
Ministério da Saúde,  Av. Eduardo Mondlane/Salvador Allende
Maputo, Mozambique CP 264

 
¡Recomana aquesta pàgina!: