Curs d'epidemiologia organitzat per la FAO i el CReSA

El "Curs avanšat d'anÓlisi, representaciˇ espaial i inferŔncia de dades de vigilÓncia veterinÓria" va tenir lloc a Barcelona del 3 al 7 de desembre del 2012.

Organitzat pel CReSA i l'Organitzaciˇ de les Nacions Unides per l'Agricultura i l'Alimentaciˇ (FAO), el curs va comptar amb la participaciˇ d'un total de vint professionals dels serveis veterinaris de pa´sos que pertanyen a la Xarxa MediterrÓnia de Sanitat Animal (REMESA). Al curs van assistir veterinaris de MauritÓnia, Marroc, AlgŔria, TunÝsia, LÝbia, ItÓlia, Espanya i Egipte. La formaciˇ la va impartir l'equip d'investigadors del subprograma de "Epidemiologia veterinÓria i anÓlisi de risc" del CReSA.

L'objectiu del curs era proporcionar als participants coneixements fonamentals sobre la vigilÓncia veterinÓria, aixÝ com ensenyar el maneig de noves eines disponibles per a la recollida, gestiˇ, anÓlisi, interpretaciˇ, visualitzaciˇ i representaciˇ espaial de dades obtingudes a partir dels sistemes de vigilÓncia. Aquesta formaciˇ va combinar sessions te˛riques i prÓctiques.

Durant el curs, els participants van mostrar una actitud molt activa i entusiasta que va permetre establir un f˛rum de discussiˇ obert i intercanviar idees sobre la vigilÓncia de malalties com la febre de la Vall del Rift, la pesta dels petits remugants o la grip aviÓria.

Per a contactar amb el subprograma de "Epidemiologia i AnÓlisi de Risc" del CReSA:

Dr. Jordi Casal FÓbrega
Correu electr˛nic: jordi.casal@cresa.uab.cat
TelŔfon: +34 935811047
Fax: +34 93 5814490
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Espanya

íRecomana aquesta pÓgina!: