Curs d'epidemiologia organitzat per la FAO i el CReSA

El "Curs avançat d'anàlisi, representació espaial i inferència de dades de vigilància veterinària" va tenir lloc a Barcelona del 3 al 7 de desembre del 2012.

Organitzat pel CReSA i l'Organització de les Nacions Unides per l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), el curs va comptar amb la participació d'un total de vint professionals dels serveis veterinaris de països que pertanyen a la Xarxa Mediterrània de Sanitat Animal (REMESA). Al curs van assistir veterinaris de Mauritània, Marroc, Algèria, Tunísia, Líbia, Itàlia, Espanya i Egipte. La formació la va impartir l'equip d'investigadors del subprograma de "Epidemiologia veterinària i anàlisi de risc" del CReSA.

L'objectiu del curs era proporcionar als participants coneixements fonamentals sobre la vigilància veterinària, així com ensenyar el maneig de noves eines disponibles per a la recollida, gestió, anàlisi, interpretació, visualització i representació espaial de dades obtingudes a partir dels sistemes de vigilància. Aquesta formació va combinar sessions teòriques i pràctiques.

Durant el curs, els participants van mostrar una actitud molt activa i entusiasta que va permetre establir un fòrum de discussió obert i intercanviar idees sobre la vigilància de malalties com la febre de la Vall del Rift, la pesta dels petits remugants o la grip aviària.

Per a contactar amb el subprograma de "Epidemiologia i Anàlisi de Risc" del CReSA:

Dr. Jordi Casal Fàbrega
Correu electrònic: jordi.casal@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 935811047
Fax: +34 93 5814490
Edifici CReSA. Campus UAB
08193 Bellaterra (Barcelona) Espanya

¡Recomana aquesta pàgina!: