333formación estrena el nou Campus CReSA

333formación presenta el nou Campus CReSA, una plataforma de formació en línia on podràs formar-te en l'últim en sanitat porcina. Aquest campus estarà gestionat pel propi CReSA.

Ja pots accedir al Campus CReSA on ja pots apuntar-te al primer curs: Bases tècniques per al control pràctic del PRRS (12 hores). Aquest primer curs ajudarà l'alumne a adquirir els coneixements fonamentals per al desenvolupament d'un programa de control de PRRS en una explotació, proporcionant les bases fonamentals en l'àrea de l'epidemiologia, diagnòstic, bioseguretat i mètodes de control de PRRS, així com ajudant-lo a exercitar la seva destresa en la resolució de casos pràctics.

El professor serà el Dr Enric Mateu i està dirigit a veterinaris de porcí, serveis tècnics d'empreses relacionades amb la salut, nutrició o producció animal; tècnics de cooperatives ramaderes; veterinaris d'ADS, responsables de qualitat i/o seguretat alimentària i tècnics de laboratoris de sanitat animal. També està dirigit a alumnes del grau de veterinària que vulguin especialitzar-se en porcí i també per a estudiants del Màster en sanitat i producció porcina.

El curs comença el 2 de desembre però ja pots apuntar aquí.

¡Recomana aquesta pàgina!: