El CReSA i el CESAC signen un acord marc de col·laboració

L’acord estableix una col·laboració en els camps científics i tecnològics d'interès comú i s’inclou la participació conjunta en projectes de R+D, tant d’àmbit autonòmic com nacional o internacional.

El passat 5 de desembre de 2013, director del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA), Joaquim Segalés, i el director de Programes del Centre de Sanitat Avícola de Catalunya i Aragó (CESAC), Ramon Jové, van signar un acord per enfortir les relacions, unir esforços i acordar normes amplies d’actuació que incrementin, dins d’un marc preestablert, els contactes i col·laboracions.

El CReSA realitza activitats de formació, investigació i desenvolupament científic i tecnològic, ja que té interés a col·laborar amb els sectors socioeconòmics per assegurar-se una de les finalitats de la recerca: la innovació i modernització del sistema productiu. La missió del CESAC consisteix a proporcionar assistència i informació sobre els problemes sanitaris de les explotacions avícoles, com a suport a les accions que realitza el sector avícola de Catalunya i Aragó en la producció i comercialització dels seus productes. 

Per tal d’establir sinèrgies, les diferents modalitats de col·laboració podran contemplar diversos aspectes, com ara l’execució de projectes i programes d'investigació i desenvolupament, la prestació recíproca de serveis tècnics, infraestructures i assessorament mutu, la cooperació en programes de formació permanent del personal, l’organització d'activitats relacionades amb la promoció social de la recerca, l’intercanvi temporal de personal, i altres programes i/o projectes considerats d'interès comú. De fet, en l’últim any ja s’ha dut a terme un projecte de recerca coordinat entre els dos centres i que ha permès estudiar diferents aspectes del brot d’adenovirus aviar que està patint l’avicultura en el nostre país.


Ramon Jové (a l’esquerra) i Joaquim Segalés (a la dreta).

Notícia relacionada: El CReSA, membre del Consell Tècnic del CESAC

Més informació sobre el CESAC: http://www.cesac.org/

Per contactar amb la representant del CReSA al Consell Tècnic del CESAC:
Dra. Natàlia Majó i Masferrer
Investigadora. Coordinadora de la línia de recerca en patogènia, diagnòstic, epidemiologia i control d’infeccions víriques aviàries
Correu electrònic: natalia.majo@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 935814563
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus de la UAB       
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

Per conèixer les possibilitats de col·laboració i aliança estratègica amb el CReSA:
Dr. Joaquim Segalés Coma
Director del CReSA
Correu electrònic: joaquim.segales@cresa.uab.cat
Telèfon: +34 93 581 44 92
Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus de la UAB       
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

¡Recomana aquesta pàgina!: