CReSA participa al programa “Investiga amb RecerCaixa”

Es tracta d'una iniciativa impulsada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i per la Obra Social “La Caixa” en el àmbit del Programa RecerCaixa, que actualment compta amb projectes que s’estan desenvolupant a universitats i centres de recerca de tota Catalunya.

El Dr. Nitu Pagès, investigador del CReSA, va participar en l’acte de presentació de l’activitat “Investiga amb RecerCaixa!”, que ha comptat amb la presència de més de 450 alumnes de 5è i 6è de primària de tota Catalunya, que aprofitaran la iniciativa realitzant treballs de recerca en equips, sota la tutoria d’un mestre de l’escola i el guiatge tècnic d’un grup d’investigadors que està treballant en el mateix àmbit on els estudiants hauran d’investigar.

La iniciativa  s’ha presentat de forma conjunta, a CosmoCaixa Barcelona  i als CaixaFòrums de Girona, Lleida i Tarragona  amb la finalitat de fomentar vocacions científiques, el treball en equip i l’interès per a la investigació a l’escola. Forma part d’un conjunt d’accions del programa RecerCaixa que l’ACUP i l’Obra Social “la Caixa” han posat en marxa enguany per tal de donar a conèixer a la societat l’activitat de recerca realitzades a Catalunya. 

Així, es preveu que els investigadors com el Dr. Nitu Pagès, responsable de l’estudi “Transmissió i incidència a Catalunya de malalties emergents transmeses per mosquits”, un dels projectes del programa RecerCaixa en l'àmbit de la salut,   assessorin una mitjana de 50 a 75 alumnes en els seus projectes i mantindran el contacte de forma regular i al llarg de tot el curs escolar 2013-2014 amb els professors responsables dels treballs de recerca de cada escola.

Noticia ACUP

Contacta amb l’investigador responsable:

Dr. Nitu Pagès
Responsable de la línea de recerca en el CReSA en Arbovirus i artròpodes vectors
Correu electrònic: nitu.pages@cresa.uab.cat
Tel.: 93 581 43 42
Fax: +34 93 581 44 90 
Edifici CReSA. Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

¡Recomana aquesta pàgina!: