CReSA participa a Circonews, la nova plataforma científica de Merial sobre PCV2

Merial Laboratorios ha començat 2014 amb l'estrena de la plataforma científica Circonews, la que considera com la més completa sobre circovirus porcí tipus 2 (PCV2). La nova eina ha estat creada per servir com punt de trobada entre els veterinaris que busquen informació i actualitzacions entorn a la circovirosi porcina.

Quim Segalés, director del CReSA, ha estat convidat a participar al nou web en la secció Testimonios, on cada mes desvetllarà un aspecte de gran interès sobre el PCV2. A part de la secció de vídeos, s'han establert uns altres dos apartats fonamentals dins el portal web: Circographic, amb una nova perspectiva més visual sobre la informació, i Huellas 2.0, l'apartat més viu i interactiu de la plataforma en format fòrum, un espai on els professionals podran compartir les seves experiències.

El projecte va ser presentat al XXXIV Simposi Anual ANAPORC. La principal proposta és garantir als seus lectors les últimes notícies i articles científics sobre la matèria, en una plataforma viva, interactiva, senzilla i intuïtiva, que sigui tecnològicament compatible amb tot tipus de dispositius.

Accedeix a la web: http://www.circonews.es/

Sobre Merial: http://www.merial.es

Per mes informació, contacte amb:

Joaquim Segalés i Coma
Director del CReSA
Correu electrònic: joaquim.segales@cresa.uab.cat
Tlfn: 93 581 44 92; Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

¡Recomana aquesta pàgina!: