Visita d’una delegació Marroquina, Algeriana i Tunisiana al CReSA

Representants dels principals centres de recerca del Marroc, Algèria i Tunísia van visitar les instal·lacions del CReSA a finals del mes de maig, arran del I Workshop de Formació, promogut per Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). És una activitat que s'emmarca en el projecte CINEA, finançat pel 7è Programa Marc “Research to Innovation.

Una de les propostes d’aquest primer Workshop de Formació va ser visitar diferents centres de R + D d'excel·lència de Catalunya, per tal de donar a conèixer les fortaleses d’aquests centres d’investigació, com és el cas de les instal·lacions tecnològicament avançades que té el CReSA, un centre de referència únic en l'àmbit de sanitat animal a Catalunya.

El Dr. Joaquim Segalés, director del CReSA, va rebre a la delegació i els va explicar les activitats de recerca i les característiques de les instal·lacions del Centre. Donat el nombre de persones assistents no es va poder visitar la Unitat de Biocontenció amb bioseguretat de nivell 3, però si es va poder visualitzar un vídeo explicatiu del seu funcionament. Des de la Direcció del CReSA es va oferir la possibilitat de futures col·laboracions científiques en àmbits d'interès comú.


Alguns dels representants dels principals centres de recerca del Marroc, Algèria i Tunísia a la Sala d'Actes del CReSA

El projecte CINEA, coordinat per GIRAF PM Services, té per objectiu establir aliances amb centres d’investigació, associacions d’indústries i agents d’innovació líders en els països de l'arc de la Mediterrània. De l'altra, també pretén promoure el diàleg amb el sector privat per escurçar la distància entre la recerca i la innovació en el món agrícola i alimentari.

¡Recomana aquesta pàgina!: