Jornada formativa sobre el control i impacte del PRRS

La plataforma per al control del PRRS (ConPRRS) creada recentment i integrada per investigadors del CReSA-UAB, UCM i UdL organitzarà una sessió formativa el proper dijous, 23 de octubre de 2014, a la Facultat de Veterinària de Saragossa.

Aquesta formació, la primera d'una sèrie de sessions que s'impartiran fins finals de 2014, va dirigida a veterinaris de porcí d'empreses de producció, ADS, així com a funcionaris de l'administració o a qualsevol veterinari o productor interessat en el tema.

La sessió té per objectiu central actualitzar el coneixement sobre diverses aspectes relacionats amb el control de la síndrome respiratoria i reproductiva porcina (més conegut per les seves sigles en anglès, PRRS), així com sobre la seva epidemiologia, sobre els protocols de mostreig i diagnòstic i la interpretació de resultats laboratorials; finalment, també es pretén oferir una anàlisi relacionat amb les experiències de control regional i els elements de bioseguretat i immunització que hi intervenen.

Les inscripcions han d’estar formalitzades abans del dilluns, 20 octubre de 2014.

Per a més informació sobre la inscripció, consulti el programa de la sessió, contacteu-nos per telèfon  (+34 93 581 10 47) o per correu (conprrs@cresa.uab.cat).

Notícia relacionada:S’estrena la plataforma ConPRRS

Per contactar amb l’investigador responsable:

Dr. Gerard Eduard Martín Valls
Correo electrónico: gerard.martin@cresa.uab.cat
Tlfn: 93 581 45 65 o 93 581 10 47; Fax: +34 93 581 44 90
Edifici CReSA. Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

¡Recomana aquesta pàgina!: