Identificació de soques de Bacteroides spp. com probiòtic en conills

Ana Pérez de Rozas, investigadora del CReSA, efectuarà el proper dia 28 d'octubre la lectura i defensa de la seva tesi doctoral titulada "Ús de soques de Bacteroides spp. com a probiòtic en conills ", dirigida pel Dr. Ignacio Badiola Saiz.

S'ha demostrat que la utilització d'antimicrobians de forma metafilàxica, per a mantenir la salut dels animals en granges de producció, s'associa a altes taxes de resistència a determinats antibiòtics. Les mesures alternatives podrien basar-se en l'ús de prebiòtics, probiòtics o simbiòtics.

Aquesta tesi té per finalitat seleccionar soques de Bacteroides spp., un dels principals components de la microbiota intestinal dels mamífers, i examinar la seva activitat probiòtica en conills. Dels resultats obtinguts de l'estudi in vivo en una granja comercial, s'ha comprovat que algunes de les soques poden ser candidates per al desenvolupament d'un probiòtic per a conills.

La lectura i defensa es realitzarà el dimarts 28 d'Octubre de 2014, a les 11: 00h, a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària de la UAB.

Per a més informació sobre aquest treball:

Dr. Ignacio Badiola Saiz
Perfil a Cercador d'Experts del CReSA
Investigador de l'IRTA - CReSA
Responsable de subprograma d'investigació BACPAR (CReSA)
ignacio.badiola@cresa.uab.cat
(+34) 935814559

Ana Pérez de Rozas
Perfil a Cercador d’Experts del CReSA
Investigadora del CReSA
ana.perezderozas@cresa.uab.cat
(+34) 935814559

¡Recomana aquesta pàgina!: