Estudi epidemiològic sobre PCV2

Sergio López Soria, investigador al CReSA, va efectuar el dia 27 de novembre la lectura i defensa de la seva tesi doctoral titulada “Puzzling over the epidemiology of porcine circovirus type 2”, dirigida pel Dr. Joaquim Segalés i Coma.

El principal objectiu és proporcionar informació sobre l'epidemiologia del circovirus porcí tipus 2 (PCV2) i per a això es van dissenyar quatre estudis que estan integrats en la tesi doctoral.

Els estudis van ser plantejats segons quatre propòsits específics, esbrinar la prevalença de PCV2 i altres virus en granges porcines espanyoles, identificar factors de risc per al desenvolupament de la malaltia sistèmica per PCV2 (ES-PCV2), entendre quin paper poden tenir els antecedents genètics, un factor de risc en l’expressió de la ES-PCV2, i, finalment, investigar l'efecte de la càrrega de PCV2 en sèrum en guany mig diari de pes durant el període post-deslletament.

La lectura i defensa s'ha realitzat el dijous 27 de novembre de 2014, a les 11:30h, a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària de la UAB.

Per a més informació sobre aquest treball:

Dr. Joaquim Segalés i Coma
Perfil a Cercador d’Experts del CReSA
Director i Investigador del CReSA
joaquim.segales@cresa.uab.cat
(+34) 935814492

Sergio López Soria
Perfil a Cercador d’Expertos del CReSA
Investigador del CReSA
sergio.lopez@cresa.uab.cat
(+34) 935814495

¡Recomana aquesta pàgina!: