Visita d'una delegació de l'Associació Colombiana de Porcicultores

Empresaris colombians del sector porcí adscrits a l’Associación Colombiana de Porcicultores visitar les instal·lacions del CReSA el passat 26 de setembre de 2014, en el marc de la gira tècnica realitzada durant els dies 21 a 27 de setembre, amb la intenció de presentar-los el sector porcí a Catalunya.

El Dr. Joaquim Segalés, director d'aquest centre de recerca, va fer una breu introducció sobre la història i activitats que es duen a terme a les instal·lacions del CReSA, un centre de referència en investigació únic a Catalunya, i després, els va acompanyar als laboratoris de nivell de bioseguretat (NBS2 i NBS3).

Durant la seva estada, els 21 empresaris colombians també van visitar diversos centres de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), a més d'empreses relacionades amb el sector, com la Cooperativa d'Ivars, Vall Company, Corporació Alimentària de Guissona, Rotecna i l'empresa Frigorífics Costa Brava, els primers autoritzats a Catalunya a exportar carn de porc als Estats Units.

A més, es van reunir amb la Federació de Cooperatives, van participar en taules rodones amb tècnics sanitaris, d'ordenació ramadera, representants d'integradors i en una trobada amb Josep Maria Pelegrí, Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Miquel Molins, director general d'Agricultura i Ramaderia del DAAM i Domènec Vila, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DAAM.

¡Recomana aquesta pàgina!: