XVII Jornades de porcí de la UAB i AVPC

Durant els dies 28, 29 i 30 de gener de 2015 es celebrarà una nova edició de les Jornades de Porcí que són organitzades per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per l'Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC).

S'organitzaran tallers en què es treballaran temes com Necròpsies i recollida de mostres - conduïts pel Dr. Joaquim Segalés, director del CReSA, i Dr. Mariano Domingo, investigador del CReSA; Control econòmic de les malalties; Anàlisi de dades reproductius; Higienització d'aigües; Impacte productiu i econòmic de la variabilitat de les matèries primeres en l'engreix i, finalment, com Desmedicalitzar els pinsos de primeres edats.

En el segon dia, les ponències donaran respostes a la problemàtica “Què podem millorar a les transicions?”, i s'abordaran temes relacionats tant amb els costos, maternitat, alimentació i instal·lacions, així com el control de malalties i la importància de l'aigua de beguda. Aquest mateix dia es presentaran casos clínics rellevants, que seran valorats i es triarà el millor cas exposat.

Es finalitzaran les jornades amb les ponències “R + D: divulgació de treballs realitzats a UAB / CReSA amb utilitat pràctica”; “Ús de proves de paternitat en porcí”; “Mapa temàtic de la investigació pública sobre bestiar porcí a Espanya”; “Mortalitat en truges” i amb el Lliurament de premis al millor cas clínic.

L'esdeveniment es realitzarà a la Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària de la UAB. Per consultar la programació, tarifes i inscriure, consulteu el web de les Jornades de Porcí de la UAB i AVPC.


Per a més informació, contactar amb:

Gaby Quero
Tel / Fax: +34 93 581 32 97
Correu electrònic: jornadas.porcino@uab.cat

¡Recomana aquesta pàgina!: