Un projecte del CReSA guardonat amb el Premi Europeu de Recerca en PCV2

El projecte de la Dra. Tuija Kekarainen, investigadora al CReSA, va ser guardonat en la 8a edició del Premi Europeu de Recerca en Circovirus Porcí (PCV2) patrocinat per Boehringer Ingelheim.

En aquesta 8a edició dels premis en PCV2 en 2014, el consell de revisió extern va seleccionar tres projectes de recerca per ser premiats:

  • Avaluació de l'efecte de la infecció pel PCV2 sobre la disseminació del virus de l'hepatitis E en porcs SPF (lliures de patògens específics) coinfectats de forma experimental. (Nicolás Rose, França)
  • L'aplicació simultània d’Ingelvac® circoflex i Ingelvac® PRRSV MLV millora l'eficàcia de la vacunació enfront del PRRSV. (Armin Saalmüller, Wilhelm Gerner, Hanna C. Koinig, Àustria)
  • Variabilitat dins del mateix hoste i model d'evolució del circovirus porcí 2. (Tuija Kekarainen, Espanya)

Els premis de l'edició de 2014, celebrada recentment amb la participació de més 30 científics europeus a l'oficina central de Boehringer Ingelheim a Ingelheim (Alemanya), van ser atorgats als investigadors guanyadors per part del responsable del consell de revisió, el Professor Maurici Pensaert, antic cap del Laboratori de Virologia de la Universitat de Gant a Bèlgica.

Des de 2007 Boehringer Ingelheim ha finançat 23 projectes de recerca amb 25.000 euros a cadascun (un total de 575.000 euros).

Els investigadors guardonats amb els membres del consell de revisió, d'esquerra a dreta: Hanna C. Koinig, Nicolas Rose, Dr. Bernd Grosse Liesner, Tuija Kekarainen, Prof. Maurici Pensaert, Prof. Armin Saalmüller

Premi Europeu de Recerca en Circovirus Porcí (PCV2)

Boehringer Ingelheim dóna suport de manera continuada a la investigació aplicada independent en els camps d'immunitat, patogènia, epidemiologia i interacció amb altres (possibles) patògens del PCV2. El Premi Europeu de Recerca en Circovirus Porcí (PCV2) és un premi anual que reconeix els esforços de propostes d'investigació en aquestes àrees d'investigació aplicada sobre el PCV2.

El premi compta amb un consell de revisió extern format per científics europeus líders en la investigació porcina aplicada que examinen les propostes i decideixen quins seran els projectes guanyadors. Es concedeix cada any un màxim de tres premis, valorats en 25.000 euros cada un als investigadors, per tal d'impulsar el coneixement científic en aquestes àrees.

Per a més informació, consulteu la nota de premsa publicada al web Boehringer-Ingelheim:

Boehringer Ingelheim apoya la investigación independiente en veterinaria

O contacta:


Dra. Tuija Kekarainen
Perfil en Buscador de Expertos del CReSA
Investigadora del CReSA
tuija.kekarainen@cresa.uab.cat
(+34) 935814563

¡Recomana aquesta pàgina!: