PORCAT celebra la seva assemblea general al CReSA

El passat 13 d’abril, l’Associació Catalana de Productors de Porcí (PORCAT) va celebrar la seva assemblea general al CReSA. La reunió va comptar amb la presència del Sr. Miquel Molins, Director General d’Agricultura i Ramaderia del DAAM, el Sr. Joaquim Xifra, Subdirector General de Ramaderia del DAAM,  i el Sr. Ricard Parès, Director de PORCAT.

Una trentena d’empresaris i representants de cooperatives i SAT's catalanes es van donar cita a les instal·lacions del CReSA, a Bellaterra. El CReSA és el centre de recerca que desenvolupa el Programa de Sanitat Animal de l’IRTA.

Aprofitant la reunió, el Joaquim Segalés, Director del CReSA, va realitzar la ponència titulada “Investigant la sanitat porcina al CReSA: on som i què fem?”, on va explicar la recerca en porcí que es realitza actualment en el centre. Entre d’altres temes, es van explicar les línies de recerca en pesta porcina africana, pesta porcina clàssica, malaltia de Glässer, grip porcina, síndrome respiratòria i reproductiva porcina, circovirosi porcina i infeccions per torque teno virus, entre d’altres.

La reunió va concloure amb un dinar amb tots els socis, esponsoritzat per Zoetis.


Assistents a l’assemblea de PORCAT amb el Sr. Miquel Molins, el Sr. Joaquim Xifra, el Sr. Ricard Parès i el Dr. Joaquim Segalés.

El Dr. Segalés durant la seva intervenció.


PORCAT és una organització empresarial, d'àmbit català, formada per representar, promoure i defensar els interessos comuns dels seus associats i del sector porcí. PORCAT compta amb les següents empreses patrocinadores: MSD, Sertic, Ingaso Farm, Boehringer Ingelheim, Hipra, 3tres3, Batallé, T&V, Zoetis, Provetsa, Chemetall i Bayer.

Per saber-ne més sobre PORCAT: http://www.porcat.org
Per saber-ne més sobre el DAAM: http://agricultura.gencat.cat/ca

¡Recomana aquesta pàgina!: