L’IRTA-CReSA assessora Amèrica Central en matèria d’inspecció de la carn de boví |
|
Els investigadors de l’IRTA-CReSA el Dr. Miquel Nofrarias i el Dr. Enric Vidal van participar en un projecte d’assessorament en matèria d’inspecció de la carn de boví per a països de l’Amèrica central. La iniciativa va sorgir arrel d’una sol·licitud per part de l’OIRSA: Organisme Regional Internacional de la Sanitat Agropecuaria que representa els diferents països de l’Amèrica central en materia de seguretat alimentaria.
Reunions de treball a Managua, Nicaragua.
Curs de capacitació per a inspectors de la carn de boví.
Clausura del curs a Managua, Nicaragua. | |
Per a contactar amb els investigadors responsables del projecte: Sobre l'IRTA: L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya. |