Visita d’una comitiva de la UNAN, Nicaragua, a l’IRTA-CReSA

El passat dia 25 d’Abril de 2016 va visitar l’IRTA-CRESA una comitiva de la Universitat Nacional Autònoma de Nicaragua (UNAN) formada per Ramona Rodríguez Pérez, rectora de UNAN-Managua,  Emilio López Jarquín, degà de la Facultat Regional Multidisciplinaria de la UNAN-Chontales i  Marvy Lucía Palacios Vargas, assistent de la rectora, acompanyats per Lourdes Molina, professora jubilada de la Facultat de Ciències de l'Educació, i per Jordi Bartolomé Filella, professor titular del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB.

La comitiva es va reunir amb el Director, Joaquim Segalés, i va poder conèixer les instal·lacions de l’IRTA-CReSA on es du a terme recerca en sanitat animal tant als laboratoris convencionals com a la unitat de biocontenció de nivell 3.

El motiu de la visita rau en l'interès que té la UNAN de iniciar estudis de Veterinària a la regió de Chontales i d'engegar programes de doctorat amb la finalitat d'estimular la recerca en el país. En aquest sentit, la UNAN i la UAB ja tenen un conveni de col·laboració mitjançant el qual, i amb el suport de la Fundació Autònoma Solidària, estan desenvolupant un programa de doctorat en medi ambient coordinat per Jordi Bartolomé.


Per a contactar amb el director del IRTA-CReSA:

Dr. Joaquim Segalés 
Email: joaquim.segales@irta.cat 
Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: