Tercera jornada SESC de formació continuada per veterinaris d’escorxador.

El passat divendres 20 de maig, es va celebrar a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària de la UAB la “Jornada SESC 2016 de formació continuada per a Veterinaris d’Escorxador” es tracta ja de la tercera edició d’aquesta jornada que s’organitza des del SESC el Servei de suport a Escorxadors. El SESC és una iniciativa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (ASPCAT) duta a terme des de l’IRTA-CReSA mitjançant la qual els inspectors veterinaris oficials poden vehicular les seves consultes quan es troben amb reptes diagnòstics.

Durant la jornada el Dr. Mariano Domingo va discutir la dualitat del servei de la inspecció a escorxadors de cara a salut pública i a la sanitat animal. Després es van repassar les activitats que es duen a terme al IRTA-CReSA de seguiment de la cisticercosi dins del marc del Cystinet, una xarxa per a l’estudi de les cisticercosis i teniasis organitzada a través d’una acció COST en la que participa la Minerva Laranjo.

Tot seguit, des del SEFaS, la Dra. Roser Velarde, va repassar les patologies més rellevants amb que es poden trobar aquells inspectors encarregats de la sales de Manipulació de carn de Caça.

Després d’una pausa es van repassar les activitats dutes a terme des del SESC durant l’últim any i finalment es va fer una sessió interactiva de discussió de casos pràctics amb la participació del Dr. Joaquim Segalés i el Dr. Enric Vidal.

La jornada va comptar amb 60 participants que la van valorar molt positivament (8.6 sobre 10 en l’enquesta de satisfacció).

Per més informació sobre el SESC podeu visitar el web del servei.

En els següents enllaços us podeu descarregar les presentacions de la jornada:

 

Per a contactar con el investigador responsable del SESC:

Dr. Enric Vidal
Email: enric.vidal@irta.cat 
Teléfono: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: